Post by salsivetebtops on Feb 24, 2022 3:31:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ безкрайни кодове ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Sim Online: Be A Dragon 2022 version ▞▞▞
Тази игра е мега яка! :-)
Обичам тази игра, хубава игра за игра, но причината, поради която й дадох 3 звезди е 1. Защото, когато ви дава реклами, ви кара да напускате игри 2. Бях lvl 81 или 82 и имам почти 350k, но по някаква причина ме накара нулиране и сега моят lvl е 69 и парите ми за него са 195 000. Аз съм доста луд поради това колко време играх играта всеки ден и колко време ми отне, за да стигна до това и да направя парите също така загубих почти всичките си приятели на там и няма да мога да ги намеря сега, така че също съм доста разстроен от това.
Тази игра е гадна, има толкова много грешки. анимацията е пълен боклук. Драконите буквално не се различават много един от друг, някои буквално един и същ дракон, но различен цвят. така че в объркване това е най-лошата игра, която някога съм играл
Бихте ли ни дали възможност да изберем повече от 1 елемент? Драконите могат да притежават повече от 1 елемент, който познавате! Нека можем да изберем минимум 1 елемент и максимум 2 елемента за всички наши символи. Бихте ли могли да добавите още елементи и моля, позволете ни да имаме по-голямо родословно дърво и да направи това толкова напреднало като wildcraft, което също би направило играта по-добра.
Dragon Lady Pattern Калъф За Телефон iPhone 12 11 8 Pro ...
това е наистина добра игра, просто мисля, че трябва да добавите това. когато атакувате нещо и има двама от тях, направете така, че да не трябва да ги удряте, както ако те ударят, членовете на семейството ви ще атакуват. и можеха да се разделят така, че да атакуват и двамата едновременно! о, и не знам защо, но след няколко минути ме изхвърля в мултиплейър.. моля, поправете това
Тази игра е наред, въпреки че забелязах, че обръщането просто ме кара да се въртя в кръг, шефовете са много близо един до друг, следователно, лесно се изравняват и се уморяват по-бързо. Земният дракон е лош. Шефовете са лесни за убиване. Актуализирайте го и ще се върна.
Толкова е просто. Това е точно като другите игри.
Тази игра е много тъпа
Много е каква игра;-);-);-);-)
Браво!!! Играта е много хубава и има сили на дракона скинове и много други места# теглете без да мислите и мисля че е без интернет затова ТЕГЛЕТЕ💗💗💗😹
Първоначално това изглеждаше като забавна игра за нашия 8-годишен, който обича дракони и след това той е предложен онлайн в играта, за да включи луд език за възрастни!!!! След като прочетох чата, излязох от играта и бях доведен до два сайта за възрастни!!! Родители внимавайте. Имаме всички средства за контрол, за да защитим детето си, но това се случи. С Google се свързаха чрез чат за това и се предполага, че ескалира до друг отдел за разследване. Ще видим, но родители внимавайте.
Това е наистина добра игра
Това е наистина добра игра, но ppl продължавайте да я хакнете и всеки път, когато играете мултиплейър, ще бъдете атакувани и умрете моментално, така че моля, вземете по-добра защитна стена
Отначало ми хареса, но ако продължите да се биете и да играете играта, тогава ще бъдете твърде седмица за каквото и да било, така че ще се превърне в игра на скрий или умри. Това ми се случи така че. Мисля, че не трябва да го инсталираш, но го правиш.
Преди ми харесваше играта, но сега я мразя, защото всеки път, когато играя мултиплейър, играя малко, но след това има реклама и след това ме изхвърля от сървъра, оправете този проблем или няма да играя нито една от вашите игри ! Редактиране: също оправи ГЛУПИЯ ПРОБЛЕМ ВЕЧЕ МРАЗЯ КАРСАНИЯТА И ВИЕ, АКО НЕ ОТПРАВИТЕ ТОВА! Редактиране: НАПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ ИГРИ С МНОГО ПЛАЧИ БЕЗ КАКВАТО И ДА ЗАБАВАТЕ РЕКЛАМИ. Редактиране: Опитах играта отново, вие все още не сте отстранили проблема ОТСТРОЙТЕ ТОЗИ ******* ПРОБЛЕМ ВЕЧЕ!
Тази игра е страхотна, но рекламите са много и мога да се присъединя към приятелите си, постоянно казва, че не мога да се свържа, когато връзката ми е добре, не мога да играя играта или да остана в играта поради колко реклами има и ме изключва от играта, но иначе е страхотна игра, която просто трябва да се поправи.
Съжалявам, но аз съм Влюбен в по-старата версия на играта, когато имаше много различни карти за присъединяване и чатът беше по-лесен и дори го играх с моя малък братовчед, но СЕГА,... това е като останалата част от игрите намирам, където сме почти единична игра, въпреки че сме в мултиплейър.. По-скоро бих искал старата версия, че беше много по-добра.... Ако успеем да върнем тази версия, животът ми ще бъде спасен !!
на първо място защо драконите трябва да убиват хора, защо те са лошите. драконите също могат да бъдат с добро сърце. второ, графиката е ужасна. Мразя тази игра и не я препоръчвам.
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simuliaciniai mrk
Dragon Simulator Attack 3D Game APK изтегляне за android - най ...
Скъпи Turbo Rocket Games, много ми харесаха вашите игри, особено Cheetah Simulator. И тази игра може да е моят нов фаворит. Въпреки че имам много проблеми. На първо място, имам силна, като НАИСТИНА силна връзка и играта казва, че ВРЪЗКАТА ИЗТЪКНА, МОЛЯ, ОПИТАЙТЕ ОТНОВО ПО-късно. И тогава се опитвах, и опитвах, и опитвах, в продължение на дяволските два часа, които чаках, и дори не мога да премина през екрана за избор на герои. И когато се опитах да играя РЕЖИМ ЗА ЕДИН ИГРАЧ, винаги има РЕКЛАМИ, например ако тази игра казва, че няма връзка или изтече времето за изчакване, защо ще има реклами в ужасен офлайн режим?! Второ, да.. ОТНОСНО РЕКЛАМИТЕ, всеки проклет път, когато се опитвах да отворя менюто на моите герои, винаги имаше РЕКЛАМИ и винаги ме изриташе от сървъра. ДОРИ В СТРАХАТА КАРТА! КАТО НАПРИМЕР! Сигурен съм, че ще поправите всичко това, ОБИЧАХ ВСИЧКИ твои игри, но не искам да мразя ИГРАТА ЗАРАДИ ФУНКЦИИТЕ И ВРЪЗКАТА. Благодаря ти.
Ей там! Обичам тази игра толкова много и срещнах прекрасни хора, но има едно нещо.. Когато съм в мултиплейър режим, натиснете картата или настройките, има реклама и след това напуснахте играта.. моля, поправете това .. Добре? Обичам тази игра толкова много, така че моля, поправете тази реклама.😊💕💖
Dragon Land за Android - Изтегляне безплатно - Anderbot
В началото ми харесва, но МНОГО много реклами
Нямам никакви думи
Самата игра беше невероятна, но проблемът е, че когато играя мултиплейър, изскача реклама всеки път, когато отворя картата или менюто на играта. По принцип е невъзможно да играете мултиплейър, без да бъдете изгонени от сървъри всеки път, когато отворите което и да е меню. Това трябва да бъде поправено скоро. Добре е да има реклами в един играч, но в мултиплейър това не трябва да се случва.
Играта е страхотна, но... 1 проблем, всеки път, когато се появи реклама (когато е в мултиплейър), играта се срива, след като рекламата приключи, ethier накарайте тази игра да не поддържа реклами (като wildcraft) или просто поправете това, моля
... изтегляне на триадата и цветово. Изтегляне на играта dragon sim online безплатно. ... На музикальний плеєр на телефон. Хайде да правим любов , mp3 с
Simulador de Dragón Online Simulación iwqs
Най-лошото приложение....... всеки път, когато щракна върху иконата на играта, тя се отваря за секунда и след това се изключва ...... Опитах се да играя тази игра, но никога не съм играл......... КАКВО БЪЛКА!
Това е добра игра, но имате нужда от повече скинове и босове, това е някак скучно, защото имате всички скинове, нямате куестове, нямате силни босове, така че моля, добавете още кожи, земи и шефове, много ви благодаря, ако ги добавите! Има друг начин да го потвърдите, можете да добавите безплатна камера, защото ми писна да се налага да се въртя в кръг, за да видя лицето му само за секунда, или можете да добавите нови животни и може би да преименувате играта? Благодаря
Значи има реклами, но това вече е много несериозно, дайте 3 звезди, защото играта е добра, но оправете проблема с рекламите, моля!
като цяло добре игрите, каза се актуализирано на 6 януари 2022 г. и от описанието очаквам да стане по-добро, но нали... летящите врагове не падат, когато са мъртви и когато се опитам да ги изям, бях телепортиран на земята , а за щита на земния дракон ефектът се вижда само при втория модел на дракон, а не при първия и третия (този с пера) модел, знам дали е предназначен или не. Чудя се кога ще се извадят тези неща
Това е добра игра. Но има някои проблеми. 1показва реклама, когато играете мултиплейър. 2. Срива се 3. няма много за правене. Би било хубаво, ако можете да добавите домашни любимци, кожи и светове, които можем да избираме. Ако видите това, отговорете на моя преглед. Като цяло харесвам играта.😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤗🤗🤗🤗😁😁😁😜😜😜😜😜. Препоръчвам тази игра!
Здравейте, бих оценил тази игра с 2 звезди, защото отнема години за зареждане и всеки път, когато щракна върху нещо, се появява реклама за 1 минута, подредете това и ще оценя по-добре.
Dragon Con Online Gaming - Steam куратор
Idle Miner Tycoon - ทำเหมือง จำลองสถานการณ์ ulfk
Dragon Sim Online: Be A Dragon Szimulációs játékok fvb
WildCraft: Animal Sim Online 3D - игра от Turbo Rocket Games
Турбо ракетни игри, бихте ли могли да накарате дракона да лети направо като симулатор на орел, защото не ми харесва факта, че трябва да летим нагоре и надолу вместо направо Също така защо членовете на семейството атакуват само когато използвате основната атака ? Може би повече драконови кожи? Може би още два елемента като тъмно и светло? Както и да е, това е добра игра, много ми харесва.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ТАЗИ ИГРА ИМА Твърде МНОГО РЕКЛАМИ, КОИТО ЩЕ ВИ РАЗСЛЕДЯТ, КОГАТО В МУЛТИПЛЕЖЕР, ЗАЩОТО АКО РЕКЛАМАТА Е ДЪЛГО СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА ИГРАТА ATTOMATIC ЩЕ ОСТАВЯ НА СЪРВЪРА, ЗА КОЕТО ВИ ПРЕДУПРЕДИХ
Всичко е страхотно, но просто искам да го направя по-интересно. Така че все пак, за да го направите по-интересно и готино, бихте ли могли да направите своя собствена кожа? Моля, отговорете на рецензията и разбирам Ако не можете, но моля, опитайте поне!
App by, W-H-B-D. Content Rating, Rated for 3+. App Updated, 04-14-2015. Apk Version, 1.0. Category, Simulation. Android OS Version, 2.3 and up.
Мисля, че трябва да качите нови босове, освен че тази игра е много забавна. Обичам я една от любимите ми игри, слагам през цялото време, така че да, абсолютно обичам кожата 😍😍 и още няколко нови скина, надявам се всички да имате добър ден и ново място с различни животни като повече дракони, които можете да победите повече животни, които можете да победите като извънземни, а не истински, само в моята игра, освен че това е много забавна игра обичам я обичам я обичам я обичам я
Моля, коригирайте грешката в рекламите, когато играете мултиплейър, тя продължава да изскача всеки път, когато отворите менюто на играта, така че моля, поправете това
Тази игра е много добра, но проблемите и бъговете са повече. Играх тази игра и направих толкова много войни и станах най-добрият играч, но проблемите са много големи, моля, премахнете тези проблеми
Харесвах играта за известно време, но днес (никога не съм си правил акаунт), когато се качих в нея, замръзна и слизах при всеки опит. И когато най-накрая заработи, рестартира играта! Бях 44 лвл...и това ме накара да рестартирам! Изтрих го заради това и сега ще мразя тази игра.
Летенето е странно. ОБИЧАМ ДРАКОНИ, но е много странно и изгледът ми от камерата е странен.
Изтегли Block Rainbow Dragon Sword [Mod,Hack] Всички Apk + iOS v6068 26M, Game, Симулационни .
Напълно досадно е да се опитвате да играете с приятели, след което се появяват реклами и принуждават сървъра ви да прекъсне връзката. Нелепо
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulation rmo