Post by salsivetebtops on Feb 24, 2022 3:25:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за безкрайни пари ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
Не мога да я опиша просто си я харесвах
НАЙ-ДОБРАТА игра създавана някога!!! Толкова съм пристрастен към него! Над ниво 200 съм и не мога да спра! Толкова лесно и харесвам игри, които мога да играя, защото получих инсулт. Единственият недостатък е, че телефонът ми става много, много горещ, когато играя и започва да изостава. Благодаря ви, че създадохте това.... само за мен! 😋 Хаха!
Към много реклами. Изтривам играта. Трябва да мога да играя поне няколко игри между всяка реклама. Пуснете реклама, пуснете реклама, играйте реклама. Разбрахте картината.
Color Hole 3D Arked pqf
това е забавна игра, за да се отпуснете и да играете, но рекламите могат да станат малко досадни
Играта е изцяло кликбейт. Много изостава дори при устройства от по-висок среден клас. Вие не рисувате своята дупка. Изобщо не ви позволява да пропускате реклами. Говорейки за реклами, всичко в рекламата за играта е фалшиво и примамка. Знаех това, затова го изтеглих само за да видя колко е зле.
Тази игра беше доста забавна. Първите 7 нива бяха без реклами. Но предполагам, че това беше изпитание, защото сега добавка играе всеки път, когато завърша ниво. Сус
Играта е много е релаксираща и е много забавно затова давам 5 звезди ⭐⭐⭐⭐⭐
След известно време не играеше, 1-ва порта не се отваряше, след като изядох първите 3 артикула. Харесвам идеята на тази игра и може да опитам отново по-късно.
обичам това приложение. много пристрастяващо. Иска ми се да има специално ниво, което можете да играете, ако завършите толкова много нива за бързо време
Toooooo много реклами! Деинсталира.
обичам го.. страхотно да забравиш времето и пристрастяването
Football Strike: Online Soccer Sport chg
Не е лоша игра. Убива времето. Ще ви спами с реклами, но ако изключите wifi и мобилни данни, докато играете, ще се оправите.
докато първоначалният геймплей не е лош, т.е... преминаване от ниво на ниво. От друга страна, когато става въпрос за събиране на монети, играта започва да замръзва, което прави невъзможно събирането на толкова монети, колкото би искал човек. Така че, за съжаление, докато измисляте корекция на бъг за този проблем, ще трябва да деинсталирам това приложение, съжалявам, момче
Играта е хубава но е скучна
Тази игра е гадна... продължава да замръзва... не си губете времето...
Не е лоша игра. но съм почти до ниво 300 и единствената причина да го играя толкова дълго е защото чаках да стане предизвикателно. Моля, усложнете го, докато напредвате в играта. Откривам, че играя едни и същи нива отново и отново.
Предложения: подобрение на gfx, валута (за да купите нещо), табло, постижения на gplay, 2 играча (един и същ екран) /mp, покупка без добавяне, режим за създаване на ниво, превключвател за включване и изключване на звук звук. И след това гледайте за други предложения.
Намирам тази игра за странно удовлетворяваща, но и досадна заради всички реклами. Обичам да гледам как малките блокчета се разпадат, докато падат в черната дупка, но мразя да завършвам ниво, защото знам, че ще има друга реклама!
Цветовете и концепцията са хубави, но що се отнася до всичко останало... Играх тази игра почти 20 минути и през това време играта има: 1- блъсна ми се два пъти 2- игра ми и добавя на всеки 2 игри 3- поставете добавка в долната част на всяка игра. Също така през тези 20 минути завърших 30 нива и умрях само три пъти, защото играта е толкова лесна. Освен това можете да събирате монети на всеки няколко нива, но няма много неща, които можете да купите с тези монети, а малкото неща, които можете, са скъпи.
Като човек, който е играл до ниво 640, мога да кажа, че играта се повтаря. От кой знае колко време не съм виждал ново оформление на ниво. Концепцията е готина и изпълнението е направено доста добре, но както други казаха, повторението и рекламите го правят непоносимо. Мисля, че най-накрая имам къде да спра, след като издържах толкова дълго за ново и интересно ниво.
има много реклами. кажете, че сте направили грешка и сте избрали да не гледате реклама, за да се спасите, все пак трябва да гледате реклама след всяко ниво. Основният проблем, който имах, беше, че на всеки няколко реклами, които гледах, екранът ми започваше да избледнява. изглеждаше, че телефонът ми е счупен или има вирус, но това беше просто играта. спира след друга реклама или рунд и не бих го извадил, ако игра. наистина ме заболя очите и ме заболя главата. дори не можах да видя играта. бутонът "без реклами" също не работи!
тази игра цвят задръж 3D е малко скучна, но ако просто я надградите малко и направите малко вълнуващи деца, може би просто ще играем с нея повече Току-що изтеглих е забавно, но просто трябва да поставите като по-голямо сгради, така че може да бъде наистина разхвърляно и просто трябва да го почистим. тази игра е наистина добра за деца
Харесвам играта, много е, но четох коментар и човекът говореше за това как трябва да можеш да преглъщаш всеки цвят II наистина не се сетих много за това, но сега започвам да играя играта по-често и Мисля, че това е вярно и отново рекламите Исус Христос, толкова много реклами продължават да изскачат в. Нямам нищо против, но толкова много реклами обичам игри за оцветяване и оцветяване, но тази не е една от любимите ми, искам да кажа, искам да кажа като хайде видях много игри, които са наистина добри🙄🤨
Повтарящото се е подценяване. Играх до около 150 ниво и едни и същи 20 или повече нива в различни редове. В един момент ми даде 10 нива подред абсолютно същото. Също така, нивата в скрийншотите, но тепърва ще видите някои от тях дори след 150
Много е хубава😉😉😉😜😜😜
Единственият проблем, който имам с това приложение, има реклама между всяко ниво. нямаше да ме притеснява, ако беше всяко друго ниво, но когато се включиш, но не можеш да останеш на него поради реклами, става разочароващо много бързо
Играта е много удовлетворяваща и релаксираща. Единственият недостатък е вибрационният ефект. Няма опция за изключване на ефекта на вибрация.
Мислех, че това е страхотна игра, докато дъската продължава да се връща към същите. Играх това отдавна и се надявах на все по-трудни стилове, но той просто продължава да се връща към същите дъски. И толкова много добавки. Понякога изключвам wifi, за да не ми се налага да получавам толкова много добавки.
Не разбирам как това има над милион изтегляния за по-малко от месец. Плитка е, повтаряща се и на всеки две нива има натрапчива реклама, което не би било толкова лошо, но средното ниво отнема около петнадесет секунди. Не казвам, че тук се случва някакво фалшиво изтриване на номера за изтегляне, но... Всъщност, да.
Обичам го! Е, харесва ми идеята на играта. Не мога да стигна до второто ниво, защото всеки път, когато стигна до него, изскача реклама и ме връща отначало. Би било чудесно, ако 2-то и едно от най-лесните нива действително беше възможно да се достигне.
Това е много яко теглете без да мислите
Не можете да го чуете в демото, можете да ги чуете как падат, но в играта не можете
Много добро приложение Обичам безплатно приложение в това е много много много много много много много много добро добро добро добро добро добро добро добро
твърде много реклами пускат една три реклами или ни оценете заявка
Обичам тази игра и я играя от доста време. Графиката и музиката са невероятни. Това е наистина добра игра и трябва да я инсталирате! Кой би могъл да си помисли, че тази чаша може да бъде толкова забавна. Въпреки това мисля, че тази игра би била по-добра, ако някои от нещата, за които трябва да платите, са безплатни.
завърших ниво 300 само за 2 или 3 дни, така че лесно се нуждаят от по-труден етап. но един проблем е твърде много добавени изскачащи прозорци. тази игра е за офлайн не онлайн.
*** Избягвайте тази игра ***. Тя бе рекламиран като релаксиращ начин да убие известно време. Със спам с дълги от 30 секунди на реклами, почти веднага. Нищо релаксиращ за тази игра. Ad след обява. Те трябва да го наричаме реклама дупка.
Деинсталирах това в рамките на няколко минути след инсталирането. Четох отзиви, така че очаквах рекламите и не бяха непоносими. Въпреки никакви инструкции, беше лесно да разберете да не докосвате цветни блокове. Загребването на белите плочки беше забавно. След това изведнъж след няколко кръга имаше червени плочки, балансирани върху белите. Да измисля как да бутна супер внимателно плочките, без червените да падат вътре и да ме накарат да загубя, беше безумно стресиращо. Тази игра предизвиква безпокойство.
Да, пристрастява, успокоява с режима на вибрации, докато блоковете се спускат в заешката дупка. Проблемът е в повтарящите се етапи. Ясно е, че програмата може да генерира много повече модели, което става изключително трудно, или причината тази игра е просто успокояващо бягство като ходене до воден поток, рекичка, водопад... за да слушате успокояващия воден поток над скалите?
ужасен. ви принуждава да отговорите с да, че ви харесва играта.
Color Hole 3D Arcade els
Color Hole 3D Arcade tofc
Рекламите са фалшиви у Dont направи Ур собствен hole-
Просто едни и същи нива се повтарят отново и отново! Добавете нови нива!!